Isolatie

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Isolatie is een belangrijk aspect voor elke woning, omdat het helpt om de temperatuur te reguleren en het energieverbruik te verminderen. Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins kun je terecht voor Isover isolatie en vloerisoltatie.

Kou en tocht blijft buiten met Isover isolatie

Isover isolatie is tegenwoordig een veelgebruikt middel om woningen en bedrijfspanden te isoleren. Je ziet op vrijwel iedere bouwplaats wel ergens mensen aan het werk met de Isover producten. Dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat dit merk de absolute koploper is in Europa waar het gaat om hoogwaardig isoleren van objecten. Al meer dan 40 jaar geleden begon Isover zich te profileren als de specialist in isolatiemateriaal. Destijds werd het veel gebruikt bij de renovatie van woningen, maar inmiddels is het de normaalste zaak van de wereld om tijdens de allereerste bouwfase al rekening te houden met de isolering van het pand. Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins gebruikt de isolatiematerialen graag, omdat we zeker weten dat voor ieder isolatievraagstuk met Isover een passende oplossing kan worden geboden.

Aan de slag met Isover

Teye Prins is met meer dan 20 jaar ervaring in het vak en als zelfstandig timmerman, een ervaren vakman die isolatie tot een specialisme heeft gemaakt. Veel projecten konden worden ondersteund met uitstekend isolatiemateriaal en talloze oplossingen zijn in de loop van de tijd bedacht. We weten zeker dat jouw isolatievraagstuk ook wordt opgelost met toepassing van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is algemeen bekend dat goed verwerkt isolatiemateriaal op heel veel plaatsen in een woning of bedrijfspand zorgt voor comfort en een aanzienlijke besparing op de energierekening. Na een klus die is uitgevoerd door Teye Prins is er iedere keer weer de tevredenheid over de aanpak en werkwijze van Teye en kunnen de bewoners genieten van verbeterd wooncomfort en een flink lagere energierekening.

Isover zorgt voor hoge kwaliteit en vele mogelijkheden

Isover is de absolutie koploper als het gaat om kwaliteit en mogelijkheden in toepassing van isolatie bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. Met dit materiaal kun je onder meer de volgende mogelijkheden realiseren:

 • Vloerisolatie;
 • Dakisolatie;
 • Isolatie van wanden;
 • Plafondisolatie;
 • Gevelisolatie.

Isover isolatie

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Bespaar op energiekosten en zorg voor comfort met vloerisolatie

Vloerisolatie is een ideale manier om te besparen op je energiekosten en tegelijkertijd te zorgen voor een verbetering in comfort. Je woning zal door de vloerisolatie sneller op temperatuur komen als je de verwarming aanzet. In de winter geeft dat een flinke besparing op de energiekosten. Je energierekening daalt niet alleen, je mag ook rekenen op verbeterd comfort. Was je woning eerst niet goed op temperatuur te krijgen? Zat je op koude momenten flink te stoken om het tenminste nog een beetje warm te krijgen? Dat zal tot het verleden behoren als je kiest voor het laten aanbrengen van vloerisolatie. De meeste besparing is te behalen door de vloerisolatie aan te brengen op de begane grond. Daarbij is het wenselijk dat er een kruipruimte aanwezig is. Die kruipruimte zorgt ervoor dat de vloerisolatie optimaal kan worden aangebracht en het rendement zal hoger zijn. Is er geen kruipruimte aanwezig? Dan zijn er andere methodes om bovenop de vloerisolatie aan te brengen. Minder besparing, maar nog steeds zeer effectief.

Vloerisolatie is ons specialisme

Teye Prins is specialist in het isoleren van je vloer. Dit geldt niet uitsluitend voor de begane grondvloer, maar ook voor verdiepingsvloeren zijn er mogelijkheden om de vloeren aan te passen en beter te isoleren dan voorheen het geval was. Laat de mogelijkheden maar eens de revue passeren in een gesprek dat je met Teye hierover aan kan gaan. De contactgegevens van timmer- en onderhoudsbedrijf Prins vind je onderaan dit bericht. Het specialisme is ontstaan gedurende de meer dan 20 jaar dat Teye Prins nu als zelfstandig timmerman werkt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om (ook) de vloer te isoleren, omdat de woning wat ouder is en de stookkosten wel wat omlaag mogen. Daarnaast wordt de toename van de comfortbeleving als zeer prettig ervaren.

Vloerisolatie

Maak nu ook gebruik van het aanbod in isolatie van Prins

Kies nu ook voor de specialiteit van Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins en bel voor meer informatie met telefoonnummer 06-38241993. Wij zijn jouw specialist in isolatie.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.