Badkamer renovatie

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Alles eruit of toch maar een flinke opknapbeurt?

De badkamer renovatie is een onderwerp dat bij veel gezinnen in Nederland hoog op de agenda staat. De badkamer is immers een ruimte die vrijwel dagelijks door alle gezinsleden wordt bezocht en waar comfort en uitstraling een belangrijk onderwerp bij is. In sommige gevallen is het zelfs zo, dat bij de bezichtiging van woningen de badkamer hetgeen is waar de potentiƫle koper op afhaakt. Dan hoeft het sanitair niet eens kapot te zijn of zijn er mankementen aan douchekoppen en kranen. De verouderde uitstraling is dan al voldoende om de huizenkopers naar een volgend object te laten trekken. In deze gevallen heeft de renovatie en modernisering echt te lang op zich laten wachten. Als je bezig bent met de verkoop van je woning en je vraagt je af of een renovatie zin heeft? Neem dan eens contact op met timmer- en onderhoudsbedrijf Prins. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden om de renovatie aan de badkamer en andere delen van je huis uit te voeren. We zullen daarbij een faire kosten-batenanalyse voor je opstellen. Je kunt natuurlijk ook gewoon met ons overleggen als je van plan bent om te renoveren en je aan het oriƫnteren bent.

De aanpak van timmer- en onderhoudsbedrijf Prins

Als we je plannen voor de renovatie met je bespreken gaan we eerst na welke onderwerpen je door ons wilt laten uitvoeren en of je wellicht ook delen zelf wilt doen. Kortom, met jouw wensen zullen we zorgen voor een offerte op maat, zodat je ook precies weet wat de renovatie van je badkamer of andere ruimte gaat kosten. We gaan pas aan de slag als we een basis van wederzijds vertrouwen hebben en de afspraken op papier staan.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Wij zorgen voor badkamer renovatie en meer

We doen niet uitsluitend de renovatie aan de badkamer, maar zorgen voor een allround pakket aan werkzaamheden op het gebied van tegelwerk, sanitair, timmerwerk en onderhoudswerk. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

 • Een op maat gemaakte insectenhor;
 • Vloerisolatie;
 • Het renoveren van de keuken;
 • Onderhoud aan alle soorten materialen.

Heb je een andere vraag over de mogelijkheden die we jou als timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf wellicht kunnen bieden? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op.

Badkamer renovatie

Zullen we ook jouw badkamer renovatie doen?

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins is bereikbaar op 06-38241993 voor al je vragen over timmerwerk en badkamer renovatie.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.