Badkamer verbouwen

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

De douche en het bad willen ook graag een mooi uitzicht

De badkamer verbouwen is een klus die veel tijd en aandacht vraagt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de nieuwe badkamer en het volledig verbouwen daarvan over te laten aan de vakman. Is jouw badkamer door de tijd heen versleten, kapot of zijn bijvoorbeeld je jaren zeventig oranje of groene tegeltjes nu echt aan vervanging toe? Dan is het tijd om te gaan verbouwen. Steeds meer mensen hebben geen tijd om deze grote klus zelf te doen of beschikken niet over de kennis en kunde om het mogelijk te maken. Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins staat dan voor je klaar om te zorgen dat jouw bad en douche weer een fraai uitzicht krijgen met sanitair, tegelwerk, leidingwerk en timmerwerk dat fraai oogt en weer klaar is voor jaren douche- en badplezier.

De verbouwing is aanstaande

Heb je eenmaal het besluit genomen om de badkamer grondig aan te laten pakken, dan is het zaak om het bedrijf te kiezen dat het beste jouw plan uit kan voeren. De keuze voor het bedrijf dat gaat verbouwen is belangrijk, omdat je wilt dat het eindresultaat overeenkomt met jouw wensen. Lees daarom beoordelingen, vraag referenties en zorg voor een duidelijke offerte, voordat je de opdracht gunt.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Je badkamer verbouwen en meer bij timmer- en onderhoudsbedrijf Prins

Naast het verbouwen van je badkamer zorgt timmer- en onderhoudsbedrijf Prins voor nog veel veel werkzaamheden, die we stuk voor stuk met aandacht en vakmanschap voor je uit zullen voeren. Denk hierbij aan:

 • Vloerisolatie;
 • De keuken renoveren of een nieuwe keuken plaatsen;
 • Timmerbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring;
 • Onderhoudsbedrijf dat inzetbaar is voor verschillende projecten.

Individuele opdrachten, zoals het plaatsen van je maatwerk insectenhor of het maken van verfijnd timmerwerk, zit ook in ons opdrachtenportfolio. Heb je een klus voor de vakman om te verbouwen of nieuw te maken? Neem dan gewoon eens contact met ons op om dit te bespreken.

badkamer verbouwen

De badkamer verbouwen is bij ons in vertrouwde handen

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins is allround specialist in timmerwerk, tegelwerk en onderhoudsprojecten. Wij staan voor je klaar om te zorgen voor een fraaie nieuwe of gemoderniseerde badkamer. Met veel vakmanschap en passie voor het ambacht zullen wij bij jou verbouwen. Ben je dus op zoek naar een goed bedrijf om de badkamer te verbouwen? Neem dan contact op met timmer- en onderhoudsbedrijf Prins en bel met 06-38241993 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.