050-3210220

Huis verbouwen

Complete projecten

Een huis verbouwen vraagt om een goede voorbereiding en een grondige planning. Het verbouwen vraagt daarbij om goede vakkennis en een flinke dosis ervaring zorgt ervoor dat lastige situaties vlot kunnen worden opgelost. Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in complete projecten op het gebied van verbouwen. Erkend en gediplomeerd timmerman Teye Prins heeft de ervaring om ook in en om jouw huis te zorgen voor gedegen vakwerk. Schilderen, timmeren, monteren en onderhoud zijn allemaal onderwerpen die Teye vanuit kennis, inzicht en ervaring tot een fraai en gedegen eindresultaat weet om te zetten. Kun je wel wat hulp gebruiken of heb je plannen voor de verbouwing van een huis? Neem dan vrijblijvend contact op. De contactgegevens vind je onderstaand.

Een voorbeeld van een huis verbouwen

Stel je voor dat jouw nieuwe woning staat op een plaats die helemaal perfect is. In een omgeving die je prettig vindt en in de buurt waar je alles hebt wat je wenst. Dat is een mooie gedachte, maar als de woning niet helemaal in orde is en vraagt om veel onderhoud, renovatie en vernieuwing, dan komt er toch een flinke uitdaging op je af. Teye Prins bespreekt dan graag met jou de mogelijkheden om dit gehele project in jouw opdracht te verbouwen of je te helpen bij die onderdelen waar je zelf geen tijd voor hebt of waar het ontbreekt aan voldoende kennis en ervaring om deze delen zelfstandig tot een goed resultaat te brengen. Teye wordt bij dit type projecten vaak gevraagd om advies en is flexibel in zijn aanpak; precies die hulp die je kan gebruiken om succesvol te verbouwen.

Huis verbouwen

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vraag een gratis offerte aan voor een klus bij u thuis. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins, specialist in verbouwen

We helpen je met de complete of gedeeltelijke verbouwing van je huis. Wij zijn onder meer specialist in:

  • Plaatsen van keukens;
  • Renovatie badkamer;
  • Schilderwerk;
  • Houtrotsanering;
  • Insectenhorren op maat.

Maak verder gebruik van onze diensten als je timmerwerk wilt laten doen of bijvoorbeeld vloerisolatie wenst.

Laat ook je huis verbouwen door timmer- en onderhoudsbedrijf Prins

Ben je bezig met de verbouwing van je huis en heb je daar hulp bij nodig? Of ben je van plan om binnenkort met de verbouwing van een huis te starten? Laat dit doen of laat je daarbij helpen door timmer- en onderhoudsbedrijf Prins. Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 06-38241993. Wij ondersteunen je graag of doen de complete uitvoering om een huis te verbouwen.