Onderdorpels herstellen

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Zowel kleine- als grote klussen
  • Duurzame oplossingen
  • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
  • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins weten we als geen ander hoe belangrijk een goed functionerende onderdorpel is voor uw woning. Een onderdorpel vormt namelijk de basis van uw kozijn en draagt bij aan de stevigheid en stabiliteit van het geheel. Helaas komt het regelmatig voor dat onderdorpels beschadigd raken, bijvoorbeeld door vocht of slijtage. Gelukkig kunnen wij deze onderdorpels herstellen zodat uw kozijn weer in optimale staat verkeert.

Voor het duurzaam herstellen van onderdorpels zijn wij in het bezit van een certificering van Infinity repair.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Specialistisch werk

Het herstellen van onderdorpels is een specialistische klus waarvoor vakmanschap en ervaring nodig is. Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins hebben we ruime ervaring met het herstellen van onderdorpels. We beginnen altijd met een grondige inspectie om te bepalen welke delen van de onderdorpel aangetast zijn en welke aanpak nodig is. Vervolgens verwijderen we het aangetaste hout en behandelen we de omliggende delen met speciale middelen om verdere verspreiding van de houtaantasting te voorkomen.

Daarna gaan we over tot het herstellen van de onderdorpel zelf. Afhankelijk van de mate van beschadiging kunnen we de onderdorpel repareren met houtrotvuller of vervangen door een nieuwe onderdorpel. In beide gevallen zorgen we ervoor dat het houtwerk weer in goede conditie is en dat verdere houtaantasting wordt voorkomen. Wij vinden het belangrijk dat ons werk niet alleen functioneel is, maar er ook mooi uitziet en past bij de uitstraling van jouw woning.

Heb je beschadigde onderdorpels en wil je deze laten herstellen? Neem dan gerust contact op met Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jouw kozijn weer in optimale staat verkeert.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.