Houtrotsanering

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Zowel kleine- als grote klussen
  • Duurzame oplossingen
  • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
  • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins hebben we ruime ervaring met het onderhouden en renoveren van houten constructies. Een belangrijk onderdeel hiervan is houtsanering.

Houtsanering is het proces waarbij aangetast hout wordt verwijderd en vervangen door gezond hout. Dit kan nodig zijn bijvoorbeeld bij houtrot, schimmels of insectenplagen. Het is van groot belang om houtsanering tijdig uit te voeren, omdat anders de houtaantasting zich kan verspreiden naar andere delen van het gebouw.

Voor houtrotsanering zijn wij in het bezit van een certificering van Repair care.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Effectieve en duurzame werkwijze

Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins maken we gebruik van verschillende technieken en materialen om houtsanering op een effectieve en duurzame manier uit te voeren. We beginnen altijd met een grondige inspectie om te bepalen welke delen van het houtwerk aangetast zijn en welke aanpak nodig is. Vervolgens verwijderen we het aangetaste hout en behandelen we de omliggende delen met speciale middelen om verdere verspreiding van de houtaantasting te voorkomen.

Daarnaast zorgen we ervoor dat het vervangende hout van goede kwaliteit is en op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Zo garanderen we dat het houtwerk weer in goede conditie is en dat verdere houtaantasting wordt voorkomen. Wij vinden het belangrijk dat ons werk niet alleen functioneel is, maar er ook mooi uitziet en past bij de uitstraling van het gebouw.

Heb je vragen over houtsanering of wil je weten wat wij voor uw houtwerk kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins. Wij helpen je graag verder!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.