Insecten horren op maat

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Voorkom vervelende insecten in huis

Met insecten horren op maat zorgen voor de uitkomst als de insecten niet goed genoeg buiten deuren en ramen kunnen worden gehouden. Vooral in de warmere jaargetijden kunnen insecten flink voor overlast zorgen met irritant gezoem en vervelende beten. Je kent misschien wel de situatie dat je de halve nacht wakker hebt gelegen, omdat je die ene vervelende mug maar niet te pakken kon krijgen. Met insecten horren heb je dan een oplossing om het vervelende gezoem en gebijt bij je weg te houden. Het op maat maken van een hor is helemaal ideaal, omdat je dan ook zeker weet dat er geen ingangen naar je ruimte meer zijn. Natuurlijk kun je kiezen voor eenvoudigere oplossingen en niet iets op maat laten maken, maar je zal wellicht merken dat de standaardmaatvoeringen net niet passen in jouw situatie. Dan kom je in een situatie waar de horren of de vliegengordijnen die je hebt “het nou net niet zijn” wat betreft bescherming tegen vliegen, muggen en andere insecten.

Horren op maat zorgen voor een insectenvrije omgeving

Met name in de zomer zullen veel mensen de wens hebben om een op maat gemaakt oplossing te hebben om een insectenvrij huis te hebben. De beste oplossing bestaat wat ons betreft uit naadloos aansluitende horren die betrouwbaar functioneren. Daarbij is de ene deur de andere niet en kan ook de maat van ramen nog weleens flink afwijken. Voor schuifdeuren is vaak niet eens een standaardmaat te vinden en om echt alles perfect op elkaar aan te laten sluiten is het verstandig om deze klus door de vakman te laten uitvoeren.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Het aanbod van timmer- en onderhoudsbedrijf Prins

Naast op maat gemaakte insecten horren biedt timmer- en onderhoudsbedrijf Prins je nog de volgende mogelijkheden:

 • Vloerisolatie;
 • Houtrotsanering;
 • Badkamer- en keukenrenovatie;
 • Allround timmer- en onderhoudswerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op de je wensen met ons te bespreken. Als allround professionals hebben we vast wel een oplossingen die in jouw situatie werkt.

Insecten horren op maat

Bestel nu ook jouw insecten horren

Timmer- en onderhoudsbedrijf zorgt voor allround vakmanschap op het gebied van maatwerk in timmeren. Daarnaast kun je bij ons terecht voor op maat gemaakte horren voor jouw deuren en ramen en zorgen we bij iedere opdracht voor de kwaliteit en service die je van ons als allround professional mag verwachten. Bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden op telefoonnummer 06-38241993. Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins levert ook jouw perfecte insecten horren op maat.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.