Keuken renoveren

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Andere kleuren en alles weer passend op maat

De keuken renoveren is een goed idee als de stijl van de keuken zat bent, de deuren en scharnieren niet meer recht zijn en je zelf geen tijd of mogelijkheid hebt om de keuken zelf aan te pakken. Kies dan voor de mogelijkheden die we je bieden om te renoveren. Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins is gespecialiseerd in alles weer netjes op maat maken, recht hangen en het vervangen van kapotte of verouderde onderdelen. Daarbij kunnen we, vanuit onze meer dan 20 jaar kennis en ervaring, ook zorgen voor het plaatsen en aansluiten van de apparatuur in de keuken. Wij werken snel en leveren de keuken keurig netjes af. Uiteraard zorgen we dat afval en restmaterialen na het renoveren milieuvriendelijk worden afgevoerd.

De keuken renoveren in Groningen

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins is gevestigd in Groningen en zoals iedereen inmiddels wel weet, schudt de grond bij ons in de provincie nog weleens. Daardoor ontstaat schade en in bepaalde gebieden in Groningen is het vaker nodig om te renoveren dan op andere plaatsen. De keuken en dan met name de kastjes en het scharnierwerk zijn gevoelig en staan soms flink uit het lood. Verder willen deurtjes nog weleens onder de druk bezwijken en vallen, waardoor extra schade ontstaat. Het vervangen van de deurtjes en het keurig recht afstellen is juist een specialiteit dat zich, vanuit de ironie van de situatie in Groningen, krachtiger heeft kunnen ontwikkelen dan in andere delen van Nederland. Dat wil niet zeggen dat je ons alleen om te renoveren zou inschakelen als er aardbevingsschade is. We komen namelijk ook gewoon als we hebben afgesproken om de keuken weer netjes in orde te maken. Dat doen we dan ook met aandacht en nauwkeurigheid om te zorgen voor een optimaal eindresultaat van het renoveren.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Wat vind je nog meer aan mogelijkheden bij Prins?

 • Timmerwerk;
 • Onderhoudswerk;
 • Badkamer renovatie;
 • Vloerisolatie.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken die wij je kunnen bieden bij jouw wensen.

keuken renoveren

Je wilt jouw keuken laten renoveren?

Ben je binnenkort van plan om de keuken eens flink onder handen te nemen en alles weer netjes recht te zetten, beschadigingen te herstellen of onderdelen te laten vervangen? Kies dan bij het renoveren voor de allround service van timmer- en onderhoudsbedrijf Prins, bereikbaar op telefoonnummer 06-38241993. Wij leveren allround service in timmerwerk en onderhoudswerk. Dit doen wij, bijvoorbeeld, door jouw keuken te renoveren.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.