Timmerbedrijf Zwolle

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Verbouw en renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw badkamer renoveren in Zwolle en omgeving? Kies dan voor ons onderhoudsbedrijf. Ook voor een keuken renoveren of volledig huis verbouwen, kunt u rekenen op ons vakmanschap. Wij leveren bovendien insecten horren op maat en installeren uw vloerisolatie, zoals de hoogwaardige isover isolatie.

Onderhoud

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins is al jaren actief als onderhoudsbedrijf en is in staat om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand op een professionele manier uit te voeren. Ons onderhoudsbedrijf heeft de afgelopen jaren al voor veel bedrijven en particulieren het onderhoud op een succesvolle manier verzorgd.

Timmerwerk

Heeft u naar een timmerman gezocht in Zwolle en bent u uitgekomen bij ons timmerbedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ons timmerbedrijf is in staat om vrijwel alle soorten timmerwerk efficiënt en snel uit te voeren. Wij werken met duurzame materialen, zodat u langdurig van ons timmerwerk kunt genieten.

Stel de klus niet langer uit

Je timmerbedrijf in Zwolle is flexibel inzetbaar en kan snel met je badkamer renovatie, houtrotsanering en het plaatsen van je insecten hor (op maat) aan de slag. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden waar ons timmerbedrijf de opdracht krijgt om een klus uit te voeren. In Zwolle, maar natuurlijk ook op andere plaatsen, merken we dan steeds vaker dat klanten de klus hebben uitgesteld. Vaak komt dat, omdat ze er zelf mee aan de slag wilden, maar dat het er maar niet van komt. Heb jij ook zo’n klus, bijvoorbeeld het onderhoudswerk, en komt het er maar niet van? Schakel dan timmer- en onderhoudsbedrijf Prins in om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld je badkamer renovatie, vloerisolatie of verbouwing in Zwolle eindelijk eens wordt aangepakt.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Wie zijn wij als timmerbedrijf Zwolle?

Wij zijn jouw timmer- en onderhoudsbedrijf in Zwolle en met Teye Prins heb je een allround vakman in huis of kantoor. Teye heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak als timmerman en is in het bezit van verschillende vakdiploma’s. Naast het allround werk als onderhoudsbedrijf en timmerbedrijf, kan ook worden gezorgd voor specialistisch werk, zoals hourotsanering, insectenhorren op maat en vloerisolatie. Op het onderhoudswerk wordt maar liefst 10 jaar garantie gegeven. Heb jij op dit moment herstelwerk liggen en wordt dit iedere keer opnieuw uitgesteld door een gebrek aan tijd of onvoldoende vakmanschap in eigen huis? Neem dan via onderstaande gegevens contact op om de klus in Zwolle op korte termijn op te laten pakken door ons timmerbedrijf.

Timmerbedrijf Zwolle

Waar kun je voor terecht bij timmer- en onderhoudsbedrijf Prins?

We zijn niet uitsluitend een timmerbedrijf, onderhoudsbedrijf of een onderneming die het reguliere onderhoud doet. Wij gaan ook graag voor u aan de slag met:

 • Badkamer renovatie;
 • Keuken renoveren;
 • Vloerisolatie;
 • Montage van kasten en specialistisch timmerwerk;
 • Insectenhorren op maat plaatsen.

Staat jouw gewenste klus er niet bij? Neem dan gewoon eens contact met ons op. We bespreken je wensen graag en komen meestal wel tot een oplossing.

Bel je timmerbedrijf in Zwolle voor meer informatie en een afspraak

Voor de service van een betrouwbaar timmerbedrijf ga je naar timmer- en onderhoudsbedrijf Prins. Bel voor meer informatie voor jouw klus in Zwolle met telefoonnummer 06-38241993. Kies jij nu ook voor een professional om de vloerisolatie, de badkamer renovatie of het onderhoudswerk te laten doen door ons timmerbedrijf in Zwolle?

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.