Timmerbedrijf Winschoten

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Verbouw en renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw badkamer renoveren in Winschoten en omgeving? Kies dan voor ons onderhoudsbedrijf. Ook voor een keuken renoveren of volledig huis verbouwen, kunt u rekenen op ons vakmanschap. Wij leveren bovendien insecten horren op maat en installeren uw vloerisolatie, zoals de hoogwaardige isover isolatie.

Onderhoud

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins is al jaren actief als onderhoudsbedrijf en is in staat om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand op een professionele manier uit te voeren. Ons onderhoudsbedrijf heeft de afgelopen jaren al voor veel bedrijven en particulieren het onderhoud op een succesvolle manier verzorgd.

Timmerwerk

Heeft u naar een timmerman gezocht in Winschoten en bent u uitgekomen bij ons timmerbedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ons timmerbedrijf is in staat om vrijwel alle soorten timmerwerk efficiënt en snel uit te voeren. Wij werken met duurzame materialen, zodat u langdurig van ons timmerwerk kunt genieten.

Ook zo’n klus die maar blijft liggen?

Het timmerbedrijf in Winschoten is druk. We merken bij timmer- en onderhoudsbedrijf Prins dat het aantal opdrachten toeneemt, omdat de economie weer wat is aangetrokken en de bestedingsruimte van bedrijven en consumenten is toegenomen. Daarbij is er voor jouw klus in Winschoten natuurlijk meestal wel een gaatje te vinden in de agenda. We komen daarom graag met je in contact om de wensen te bespreken om bijvoorbeeld, een vloerisolatie te doen, de badkamer renovatie eindelijk eens aan te pakken, de keuken te renoveren of het onderhoudswerk dat eigenlijk al gedaan had moeten worden voor onze rekening te nemen. Ben je in Winschoten benieuwd wat een opdracht voor ons timmerbedrijf of onderhoudsbedrijf je gaat kosten? Vraag dan gewoon een vrijblijvende prijsopgave bij ons aan.

Specialist met veel ervaring

Als timmerbedrijf begon Teye Prins meer dan 20 jaar geleden met het werk als timmerman. Na het afronden van de MBO-opleiding begon hij direct als zelfstandig timmerman en inmiddels zijn veel tevreden klanten, ook in Winschoten, voorzien van het onderhoudswerk, een badkamer renovatie en regulier werk als onderhouds- en timmerbedrijf van Teye Prins. Met veel plezier verwijzen we daarbij naar de beoordelingen die klanten achterlieten op professionele kluswebsites. Voor jouw klus in Winschoten hebben we vast wel een ervaring om te delen klaar die je kan gebruiken om een eerste indruk over ons timmerbedrijf in Winschoten te krijgen.

Timmerbedrijf Winschoten

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

De kracht van ons timmerbedrijf

Naast onze werkzaamheden als timmer- en onderhoudsbedrijf maken we je graag attent op een aantal specialistische mogelijkheden die we als specialist aanbieden:

 • Het plaatsen van insectenhorren op maat;
 • Montage van kasten, wanden en kozijnen;
 • Badkamer renovatie;
 • Je keuken renoveren met oog voor precisie;
 • Vloerisolatie.

Teye zorgt voortdurend voor bijscholing en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en past deze ook toe. Op het gebied van houtrotsanering is hij zelfs een specialist.

Maak nu werk van je opdracht en schakel ons timmerbedrijf in

Jouw klus uitbesteden aan een onderhoudsbedrijf of timmerbedrijf in Winschoten? Ga naar timmer- en onderhoudsbedrijf Prins. Bel voor informatie en een vrijblijvende prijsopgave over vloerisolatie, badkamer renovatie, het renoveren van de keuken en alle voorkomende werkzaamheden voor ons onderhoudsbedrijf in Winschoten met telefoonnummer 06-38241993. Maak nu werk van je klus en laat ons dit uitvoeren als timmerbedrijf in Winschoten.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.