Vloerisolatie

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Bespaar op energiekosten en zorg voor comfort

Vloerisolatie is een ideale manier om te besparen op je energiekosten en tegelijkertijd te zorgen voor een verbetering in comfort. Je woning zal door de vloerisolatie sneller op temperatuur komen als je de verwarming aanzet. In de winter geeft dat een flinke besparing op de energiekosten. Je energierekening daalt niet alleen, je mag ook rekenen op verbeterd comfort. Was je woning eerst niet goed op temperatuur te krijgen? Zat je op koude momenten flink te stoken om het tenminste nog een beetje warm te krijgen? Dat zal tot het verleden behoren als je kiest voor het laten aanbrengen van vloerisolatie. De meeste besparing is te behalen door de vloerisolatie aan te brengen op de begane grond. Daarbij is het wenselijk dat er een kruipruimte aanwezig is. Die kruipruimte zorgt ervoor dat de vloerisolatie optimaal kan worden aangebracht en het rendement zal hoger zijn. Is er geen kruipruimte aanwezig? Dan zijn er andere methodes om bovenop de vloerisolatie aan te brengen. Minder besparing, maar nog steeds zeer effectief.

Vloerisolatie is ons specialisme

Teye Prins is specialist in het isoleren van je vloer. Dit geldt niet uitsluitend voor de begane grondvloer, maar ook voor verdiepingsvloeren zijn er mogelijkheden om de vloeren aan te passen en beter te isoleren dan voorheen het geval was. Laat de mogelijkheden maar eens de revue passeren in een gesprek dat je met Teye hierover aan kan gaan. De contactgegevens van timmer- en onderhoudsbedrijf Prins vind je onderaan dit bericht. Het specialisme is ontstaan gedurende de meer dan 20 jaar dat Teye Prins nu als zelfstandig timmerman werkt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om (ook) de vloer te isoleren, omdat de woning wat ouder is en de stookkosten wel wat omlaag mogen. Daarnaast wordt de toename van de comfortbeleving als zeer prettig ervaren.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

De mogelijkheden bij timmer- en onderhoudsbedrijf Prins

We kunnen je vloer isoleren, maar als timmer- en onderhoudsbedrijf doen we natuurlijk nog veel meer. Denk bijvoorbeeld eens aan:

 • Badkamer renovatie;
 • Insectenhor op maat plaatsen;
 • Timmerwerk;
 • Onderhoudswerk.

Heb je een andere wens of vraag op het gebied van timmerwerk, onderhoudswerk, renovatie of isolatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn je graag van dienst met een passend advies of een scherpe offerte.

Vloerisolatie

Maak nu ook gebruik van het aanbod in vloerisolatie van Prins

Kies nu ook voor de specialiteit van Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins en bel voor meer informatie met telefoonnummer 06-38241993. Wij zijn jouw specialist in vloerisolatie.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.