Timmerman gezocht

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Op zoek naar de vakman?

De term timmerman gezocht is een vaak ingevoerde zoekopdracht in de zoekmachines. Dat vinden we bij timmer- en onderhoudsbedrijf Prins niet zo vreemd. Immers, veel mensen hebben behoefte aan goede kwaliteit vakwerk en timmerman is bij uitstek een beroep waar vakmanschap wordt gevraagd. De timmerman is overigens allang niet meer die man die alleen het pure timmerwerk doet, maar het vak vraagt om veel meer kennis en inzicht. Dit is natuurlijk ook een vaardigheid die je in een allrounder hebt gezocht.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

De on- en offline timmerman gezocht advertenties

Gezocht en gevonden? Dat is prettig, omdat je krijgt wat je nodig hebt en als het om een timmerman gaat, dan is de opdracht natuurlijk prettig voor hem, want hij had immers jou als klant gezocht. Opvallend fenomeen is dat goede vakmensen ook nog regelmatig via offlinekanalen worden gezocht. Bekijk maar eens de briefjes in bijvoorbeeld de supermarkten en je zal merken dat de vraag naar een goede timmerman groot is. Bij timmer- en onderhoudsbedrijf Prins vinden we het prettig om te merken dat de vraag naar ons vakmanschap groot is. We verwijzen met vertrouwen naar de beoordelingen die over ons bedrijf op internet zijn geplaatst. Wil je ook weten op welke manieren wij je van dienst kunnen zijn als timmerman? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Timmerman gezocht

Dit doen we voor je

Als je op zoek was naar timmermannen en je hebt ons gevonden, dan maken we je graag attent op wat wij nog meer voor je kunnen betekenen:

 • Vloerisolatie;
 • Insectenhorren op maat maken;
 • Houtrotsanering;
 • Renovatie van keuken en badkamer.

Over ieder onderwerp gaan we natuurlijk graag met je in gesprek. We zijn flexibel in onze aanpak. Je huurt ons in voor een compleet project, maar ook als je zelf aan het verbouwen bent of een losse klus gedaan wilt hebt en net even die professionele hulp nodig hebt die wij je kunnen bieden.

Timmerman gezocht? Zoek niet verder, want je hebt hem gevonden

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins is het bedrijf dat je hebt gezocht! Wij zorgen voor allround vakmanschap in de noordelijke provincies met timmerwerk en nog een reeks aan andere allround werkzaamheden op het gebied van verbouwen, renoveren en isoleren. Wil je weten wat wij in jouw situatie kunnen betekenen? Bel ons dan voor meer informatie op telefoonnummer 06-38241993 of stuur een e-mail aan info@timmermaningroningen.nl. De timmerman werd gezocht, maar je hebt hem nu gevonden!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.