Timmerbedrijf

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

De allround timmerman

Timmerbedrijf nodig? Kies dan voor de complete dienstverlening van timmer- en onderhoudsbedrijf Prins in Groningen. Timmerman Teye Prins is als zelfstandig ondernemer met een timmerbedrijf jouw allround specialist als het gaat om timmerwerk, renovaties, vloerisolatie, insectenhorren plaatsen en houtrotsanering. Al meer dan 20 jaar wordt dit allround vakwerk gewaardeerd door klanten in Groningen en in de ruime omgeving. Lees de beoordelingen over ons op professionele websites over timmerbedrijven maar eens na en bepaal of onze aanpak past bij jouw project of opdracht.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Een allround klus voor het timmerbedrijf

Een timmerbedrijf anno nu is van veel meer markten thuis dan de timmerman die tientallen jaren geleden aan de slag ging om een kozijn te timmeren, een meubelstuk te maken of een reparatie uit te voeren. Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins is een modern bedrijf dat verschillende disciplines professioneel uitvoert en neemt daarbij het talent en de vaardigheden als timmerman als uitgangspunt. Natuurlijk vraagt dit om handigheid en talent en uiteraard beschikt Teye Prins over dit talent. Zo is hij je iedere dag van dienst met precies dat vakwerk dat je nodig hebt om een top eindresultaat te bereiken. Dat is al meer dan 20 jaar het devies: Hard werken, snel en professioneel een opdracht uitvoeren en zorgen dat je voortdurend op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Het gebruik van professionele materialen is hierbij slechts en onderdeel.

Timmerbedrijf

Waar let je op bij de keuze voor een timmerbedrijf?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct de juiste keuze kunt maken voor het timmerbedrijf dat het beste past bij jouw wensen. Om dit enigszins gemakkelijker te maken geven we je graag een aantal algemene uitgangspunten dat jou kan helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw project of opdracht:

 • Vraag naar ervaringen die je vrienden, familie of collega‚Äôs hebben
 • Lees de beoordelingen op internet
 • Vraag referenties van timmerbedrijven
 • Kies voor een bedrijf bij jou uit de buurt
 • Zorg dat je vooraf weet wat de kosten zijn en vraag om een offerte

Kies nu ook timmer- en onderhoudsbedrijf prins als jouw timmerbedrijf

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins in Groningen is jouw gespecialiseerde timmerbedrijf. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel dan met 06-38241993. Wij geven je graag de informatie die je nodig hebt over de mogelijkheden voor timmerwerk, een badkamerrenovatie, keukens plaatsen, houtrotsanering en vloerisolatie. Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins is jouw partner als timmerbedrijf.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.