050-3210220

Schilderwerk

Kwasten en verf

Bij schilderwerk gaat het niet uitsluitend om de kwasten en de verf. Schilderen is namelijk een vak en de kwasten en de verf zijn slechts de attributen die kunnen helpen om een perfect eindresultaat te bereiken. Voor timmer- en onderhoudsbedrijf Prins is het mogelijk om 10 jaar garantie te kunnen bieden bij het gebruik van Sigma coating S2U allure verf. Hier is het dus wel degelijk aan de uitstekende kwaliteit verf te danken dat deze ongekend lange garantietermijn geboden kan worden. Teye Prins is jouw ervaren schilder die deze garantie kan bieden. Neem maar eens contact met mij op om te bespreken hoe we jouw schilderproject tot een perfect eindresultaat kunnen brengen.

Schilderwerk en meer bij timmer- en onderhoudsbedrijf Prins

Teye Prins heeft meer dan 20 jaar ervaring met schilderwerk, timmerwerk en verbouwingen. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in houtrotsanering, vlierisolatie en het plaatsen van insectenhorren op maat. Voor een complete klus ben je bij Teye aan het juiste adres, maar ook voor individuele montage van bijvoorbeeld keukens en badkamer kun je een beroep doen op zijn vakkundige aanpak.

Zelf aan de slag met schilderwerk? Lees de tips van de vakman

We zijn je graag van dienst met ons schilderwerk van hoge kwaliteit en langdurige garantie. Wil je toch liever zelf aan de slag als schilder van je woning? Neem dan de volgende tips ter harte:

  • Neem tijd voor een goede voorbereiding;
  • Schilder niet als het te warm, te koud of te nat is;
  • Zorg voor een droog en vetvrij oppervlak;
  • Gebruik kwasten en verf van goede kwaliteit;
  • Schilder gelijkmatig, niet te dun en niet te dik.

Dit zijn slechts een paar eenvoudig basistips. Voor professioneel schilderwerk komt natuurlijk nog wat meer kijken, maar we willen je in ieder geval op weg helpen. Lukt het toch niet helemaal, heb je geen tijd of schakel je liever direct de professionele schilder in? Neem dan contact met ons op om de wensen te bespreken.

Schilderwerk

Neem contact op met Prins voor je schilderwerk

Is het tijd voor schilderwerk van hoge kwaliteit? Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins zorgt voor het schilderwerk en geeft daarop maar liefst 10 jaar garantie. Bel met 06-38241993 voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave. Wij staan voor je klaar om te zorgen voor hoge kwaliteit schilderwerk.