Onderhoudsbedrijf

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Over ons

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins is een gewaardeerd gezicht in Groningen en inmiddels ook op steeds meer plaatsen in de noordelijke provincies een graag geziene gast. Teye Prins is al meer dan 20 jaar zelfstandig timmerman en in die tijd is een veelheid aan projecten uitgevoerd. Teye werkt niet alleen als timmerman, maar voert ook jouw opdrachten als monteur en renoveerder uit. Door het uitbreiden van vakkennis, het behalen van aanvullende diploma’s en certificaten en het opdoen van veel ervaring, is Teye Prins een allround professional. Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins maakt daarmee het verschil in kwaliteit en vakmanschap.

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins aan het werk

Huis, tuin en keuken. Op deze plaatsen kun je Teye aan het werk zien met zeer gevarieerde opdrachten. Het tuinhuis verbouwen, voorzien van nieuwe deuren en kozijnen of het nodige herstelwerk verzorgen. Dat zijn de klussen waar je voor bij Teye Prins moet zijn. Een groeiend aantal klanten huurt ons in voor het reguliere onderhoud en de vaste klussen in en om huis. De flexibiliteit zorgt ervoor dat je ons ook in kunt huren voor een incidentele opdracht, zoals het renoveren van de badkamer of het plaatsen en renoveren van de keuken. We komen ook graag in contact met jou om te bespreken wat je wensen zijn en welke mogelijkheden wij je daarbij kunnen bieden.

onderhoudsbedrijf

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins in een notendop

Wij maken je graag attent op de werkzaamheden en specialismen waar je ons zoals voor in kunt zetten:

 • Timmerwerk en houtrotsanering;
 • Renovaties;
 • Vloerisolatie;
 • Insectenhorren op maat maken;

Wil je meer weten over de mogelijkheden die onze flexibele aanpak als onderhoudsbedrijf je te bieden heeft? Laten we dan gewoon eens afspreken om vrijblijvend met elkaar van gedachten te wisselen over je plannen. Wij kunnen een volledig project voor je doen, maar je doet ook een beroep op ons als je zelf met een renovatie bezig bent en voor losse klussen ons vakmanschap goed kunt gebruiken. We bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van een vrijblijvende offerte om een goed overwogen beslissing te kunnen nemen.

Contactgegevens timmer- en onderhoudsbedrijf Prins

Heb je de professionele diensten en service van een onderhoudsbedrijf nodig? Bel dan met timmer- en onderhoudsbedrijf Prins op telefoonnummer 06-38241993. Wij zijn je graag van dienst met ons uitgebreide allround servicepakket als timmer- en onderhoudsbedrijf.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.