Isover isolatie

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Kou en tocht blijven buiten

Isover isolatie is tegenwoordig een veelgebruikt middel om woningen en bedrijfspanden te isoleren. Je ziet op vrijwel iedere bouwplaats wel ergens mensen aan het werk met de Isover producten. Dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat dit merk de absolute koploper is in Europa waar het gaat om hoogwaardig isoleren van objecten. Al meer dan 40 jaar geleden begon Isover zich te profileren als de specialist in isolatiemateriaal. Destijds werd het veel gebruikt bij de renovatie van woningen, maar inmiddels is het de normaalste zaak van de wereld om tijdens de allereerste bouwfase al rekening te houden met de isolering van het pand. Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins gebruikt de isolatiematerialen graag, omdat we zeker weten dat voor ieder isolatievraagstuk met Isover een passende oplossing kan worden geboden.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Aan de slag met Isover

Teye Prins is met meer dan 20 jaar ervaring in het vak en als zelfstandig timmerman, een ervaren vakman die isolatie tot een specialisme heeft gemaakt. Veel projecten konden worden ondersteund met uitstekend isolatiemateriaal en talloze oplossingen zijn in de loop van de tijd bedacht. We weten zeker dat jouw isolatievraagstuk ook wordt opgelost met toepassing van hoogwaardig isolatiemateriaal. Het is algemeen bekend dat goed verwerkt isolatiemateriaal op heel veel plaatsen in een woning of bedrijfspand zorgt voor comfort en een aanzienlijke besparing op de energierekening. Na een klus die is uitgevoerd door Teye Prins is er iedere keer weer de tevredenheid over de aanpak en werkwijze van Teye en kunnen de bewoners genieten van verbeterd wooncomfort en een flink lagere energierekening.

Isover isolatie

Isolatie van je vloer is de specialiteit van Prins

Timmer- en onderhoudsbedrijf heeft zich gespecialiseerd in de isolatie van vloeren. Hierbij maken we veelal gebruik van de mogelijkheden die Isover ons biedt. Isover is de absolutie koploper als het gaat om kwaliteit en mogelijkheden in toepassing van isolatie bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. Met dit materiaal kun je onder meer de volgende mogelijkheden realiseren:

 • Vloerisolatie;
 • Dakisolatie;
 • Isolatie van wanden;
 • Plafondisolatie;
 • Gevelisolatie.

Neem gewoon contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden om Isover isolatie toe te passen in jouw project. Onze contactgegevens vind je hieronder.

Neem contact op met timmer- en onderhoudsbedrijf Prins

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins zorgt voor een perfecte Isover isolatie. Voor meer informatie en mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via 06-38241993. Wij zijn jouw specialist in Isover isolatie.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.