Timmerbedrijf Hoogeveen

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Verbouw en renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw badkamer renoveren in Hoogeveen en omgeving? Kies dan voor ons onderhoudsbedrijf. Ook voor een keuken renoveren of volledig huis verbouwen, kunt u rekenen op ons vakmanschap. Wij leveren bovendien insecten horren op maat en installeren uw vloerisolatie, zoals de hoogwaardige isover isolatie.

Onderhoud

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins is al jaren actief als onderhoudsbedrijf en is in staat om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand op een professionele manier uit te voeren. Ons onderhoudsbedrijf heeft de afgelopen jaren al voor veel bedrijven en particulieren het onderhoud op een succesvolle manier verzorgd.

Timmerwerk

Heeft u naar een timmerman gezocht in Hoogeveen en bent u uitgekomen bij ons timmerbedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ons timmerbedrijf is in staat om vrijwel alle soorten timmerwerk efficiënt en snel uit te voeren. Wij werken met duurzame materialen, zodat u langdurig van ons timmerwerk kunt genieten.

Als het goed moet

Het timmerbedrijf voor Hoogeveen en omgeving is timmer- en onderhoudsbedrijf Prins. Wij nemen de opdrachten voor onze rekening die goed moeten worden uitgevoerd. Dat doen wij vooral voor mensen die vinden dat het eindresultaat van uitstekende kwaliteit moet zijn, maar ook voor steeds meer klanten doen we het werk als onderhoudsbedrijf en timmerbedrijf, omdat de tijd ontbreekt of omdat je zelf toch niet helemaal handig genoeg bent om als onervaren klusser het werk van een timmerbedrijf in Hoogeveen zelf te doen. Is het laatste op jou van toepassing? Wacht dan niet langer en bel ons om een offerte te krijgen voor jouw klus en bespaar jezelf daarmee de frustratie van het zelf aan de klus beginnen en deze vervolgens door tijdgebrek en onvoldoende kundigheid niet af kunnen maken.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Jouw klus in Hoogeveen met deskundigheid en ervaring gedaan

Als timmerbedrijf beschikken we over meer dan 20 jaar ervaring. Teye Prins is als zelfstandig timmerman vakkundig opgeleid en beschikt over meer dan 20 jaar ervaring, niet alleen als timmerbedrijf, maar ook als onderhoudsbedrijf en als deskundig op het gebied van vloerisolatie, het plaatsen van insectenhorren op maat en houtrotsanering. Teye komt graag in Hoogeveen en op andere plaatsen om een project in badkamer renovatie te doen, de keuken te renoveren of bijvoorbeeld, het reguliere onderhoud weer voor (minstens) de komende 10 jaar in orde te maken. Op dit werk krijg je 10 jaar garantie. We werken milieubewust en zorgen er daarbij als vanzelfsprekend voor dat afval milieubewust wordt afgevoerd en jouw woning of kantoor er na afloop van de opdracht weer netjes uitziet.

Timmerbedrijf Hoogeveen

Vloerisolatie, onderhoudswerk, timmerwerk, keuken renoveren en meer

Timmerbedrijf Prins zorgt voor een uitstekende uitvoering van je opdrachten in Hoogeveen en elders in de noordelijke provincies. Wij leveren van begin tot eind voor een vakkundige aanpak van jouw klus en doen bijvoorbeeld ook het volgende werk:

 • Insectenhorren op maat plaatsen;
 • Houtrotsanering;
 • Keuken renoveren;
 • Badkamer renovatie;
 • Onderhoud en montage;
 • Onderhoudsbedrijf voor reguliere onderhoudswerkzaamheden.

Heb je nog een klus voor de deur staan die niet genoemd is? Neem dan gewoon eens contact met ons op om je wensen in Hoogeveen of elders met ons te bespreken. Onze contactgegevens voor het timmerbedrijf vind je hieronder.

De vakman bij jou in Hoogeveen aan het werk?

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins zorgt voor uitstekend vakwerk als onderhoudsbedrijf en timmerbedrijf in Hoogeveen. Bel voor meer informatie: 06-38241993 of stuur een e-mail naar tey.prins@gmail.com. Wij zorgen dat we als onderhoudsbedrijf en timmerbedrijf in Hoogeveen jouw opdracht optimaal uitvoeren.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.