Timmerbedrijf Groningen

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Verbouw en renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw badkamer renoveren in Groningen en omgeving? Kies dan voor ons onderhoudsbedrijf. Ook voor een keuken renoveren of volledig huis verbouwen, kunt u rekenen op ons vakmanschap. Wij leveren bovendien insecten horren op maat en installeren uw vloerisolatie, zoals de hoogwaardige isover isolatie.

Onderhoud

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins is al jaren actief als onderhoudsbedrijf en is in staat om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand op een professionele manier uit te voeren. Ons onderhoudsbedrijf heeft de afgelopen jaren al voor veel bedrijven en particulieren het onderhoud op een succesvolle manier verzorgd.

Timmerwerk

Heeft u naar een timmerman gezocht in Groningen en bent u uitgekomen bij ons timmerbedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ons timmerbedrijf is in staat om vrijwel alle soorten timmerwerk efficiënt en snel uit te voeren. Wij werken met duurzame materialen, zodat u langdurig van ons timmerwerk kunt genieten.

Het is tijd voor de vakman

Als timmerbedrijf in Groningen merk ik ook dat het aantal klussen dat wordt uitbesteed toeneemt. Je bent druk met je baan en je gezin en hebt geen tijd meer om de vloerisolatie te doen of het periodieke onderhoudswerk uit te voeren. Inhuren van het timmerbedrijf zien we ook steeds vaker gebeuren, omdat de klus, bijvoorbeeld om de keuken te renoveren, niet goed geklaard kan worden, omdat de handigheid ontbreekt en het resultaat dan niet tot tevredenheid stemt. Teye Prins in Groningen is de vakman waar je op zat te wachten. Inmiddels werk ik al meer dan 20 jaar als timmerbedrijf en heb in de loop van de tijd mijn vakkennis uitgebreid en hiervoor de nodige diploma’s behaald.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Over Timmerbedrijf Groningen

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins in Groningen beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in timmerwerk, badkamer renovatie, vloerisolatie en onderhoudswerk. Voor werkzaamheden als timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf en het renoveren van de keuken ben je bij mij aan het juiste adres. Lees gerust de beoordeling die tevreden klanten achterlieten. Dit zal je een aanvullend beeld geven over het vakwerk dat ik bij jou in Groningen en elders lever. Op deze website zijn ook foto’s te bekijken van klussen die ik eerder heb uitgevoerd. Ik ben een geregistreerd timmerman en VLOK erkend.

Timmerbedrijf groningen

De diensten van Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins in Groningen

Ik ga voor vakwerk en lever de klussen als timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf, degelijk af. Mijn klus is pas af als u tevreden bent en de restanten milieubewust zijn afgevoerd. Voor het soort klussen kun je bijvoorbeeld denken aan:

 • Vloerisolatie;
 • Badkamer renovatie;
 • Timmerwerk met vakkundige afwerking;
 • Onderhoudswerk aan uw woning of bedrijf;
 • De keuken renoveren met oog voor maatwerk en detail.

Heb je een klus die hierboven niet direct vermeld is? Neem dan gewoon eens contact met mij op. Wellicht kan ik je verder helpen.

Kies nu ook voor een timmerbedrijf in Groningen van Prins

Voor de service van een betrouwbaar timmerbedrijf ga je naar timmer- en onderhoudsbedrijf Prins in Groningen. Bel voor meer informatie: 06-38241993 of stuur een e-mail aan teye.prins@gmail.com. Teye Prins komt graag bij je langs om de wensen te bespreken die je op het gebied van timmerwerk onderhoud, badkamer renovatie of bijvoorbeeld vloerisolatie hebt. Kies nu ook voor de diensten van ons timmerbedrijf in Groningen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.