Timmerbedrijf Drachten

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Verbouw en renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw badkamer renoveren in Drachten en omgeving? Kies dan voor ons onderhoudsbedrijf. Ook voor een keuken renoveren of volledig huis verbouwen, kunt u rekenen op ons vakmanschap. Wij leveren bovendien insecten horren op maat en installeren uw vloerisolatie, zoals de hoogwaardige isover isolatie.

Onderhoud

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins is al jaren actief als onderhoudsbedrijf en is in staat om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand op een professionele manier uit te voeren. Ons onderhoudsbedrijf heeft de afgelopen jaren al voor veel bedrijven en particulieren het onderhoud op een succesvolle manier verzorgd.

Timmerwerk

Heeft u naar een timmerman gezocht in Drachten en bent u uitgekomen bij ons timmerbedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ons timmerbedrijf is in staat om vrijwel alle soorten timmerwerk efficiënt en snel uit te voeren. Wij werken met duurzame materialen, zodat u langdurig van ons timmerwerk kunt genieten.

Schakel de vakman in

Een timmerbedrijf in Drachten biedt uitkomt voor tal van klussen die bij jou in Drachten en elders blijven liggen. De reden dat de klussen voor het keuken renoverenbadkamer renovatie en andere klussen blijven liggen is meestal tijdgebrek of een gebrek aan kennis en kunde. Of allebei en dan is het zeker tijd om timmer- en onderhoudsbedrijf Prins in te schakelen. Wij werken in alle noordelijke provincies en zorgen dat jouw klus professioneel wordt uitgevoerd. Timmerman Teye Prins heeft de ruime ervaring en vakkennis (op actueel niveau) om jouw klus te klaren, zoals jij dat wilt, met respect voor het milieu en jouw persoonlijke leefomgeving.

Nog wat meer informatie over Teye Prins

Teye Prins is een allround timmerman die ook werkt als onderhoudsbedrijf in Drachten, het onderhoudswerk bij jou kan doen en met meer dan 20 jaar ervaring als timmerbedrijf zorgt voor een uitstekend eindresultaat waar u volledig tevreden over kan zijn.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Waar let je op als je een timmerbedrijf in gaat huren?

We snappen dat onze klanten graag willen weten waarom ze voor ons als timmerbedrijf zouden kunnen kiezen. Dat is in de diversiteit in aanbod in Drachten niet altijd even eenvoudig en daarom geven we je graag een paar tips die handig kunnen zijn bij het selecteren van jouw favoriete timmerbedrijf:

 • Is het bedrijf waar je naar zoekt gespecialiseerd in jouw soort klus?
 • Komt het bedrijf bij jou uit de buurt van Drachten?
 • Zijn er beoordelingen over het onderhoudsbedrijf te vinden?
 • Krijg je vooraf een duidelijke offerte met heldere prijzen?
 • Werken de mensen van het bedrijf met respect voor jou en het milieu?

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins zal al deze vragen positief beantwoorden en waarmaken wat we zeggen dat we doen. Wil je ons ook inschakelen voor de vloerisolatie, badkamer renovatie, keuken renoveren of een andere klus voor ons onderhoudsbedrijf of timmerbedrijf? Onderstaand vind je onze contactgegevens.

Timmerbedrijf Drachten

Pak de telefoon en maak een afspraak met je timmerbedrijf in Drachten

Wacht niet langer met de klus voor het timmerbedrijf in Drachten en ga naar timmer- en onderhoudsbedrijf Prins. Bel voor meer informatie: 06-38241993. Wij staan je graag te woord om een afspraak te maken of jouw opdracht vrijblijvend te bespreken in Drachten. Heb je nu of binnenkort een keuken om te renoveren, een badkamer renovatie op het programma staan of wil je een onderhoudsbedrijf inhuren om onderhoudswerk te doen? Voor deze en andere klussen, zoals vloerisolatie, insectenhorren plaatsen en timmerwerk ga je naar Prins, jouw timmerbedrijf in Drachten.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.