Timmerbedrijf Dokkum

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Verbouw en renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw badkamer renoveren in Dokkum en omgeving? Kies dan voor ons onderhoudsbedrijf. Ook voor een keuken renoveren of volledig huis verbouwen, kunt u rekenen op ons vakmanschap. Wij leveren bovendien insecten horren op maat en installeren uw vloerisolatie, zoals de hoogwaardige isover isolatie.

Onderhoud

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins is al jaren actief als onderhoudsbedrijf en is in staat om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand op een professionele manier uit te voeren. Ons onderhoudsbedrijf heeft de afgelopen jaren al voor veel bedrijven en particulieren het onderhoud op een succesvolle manier verzorgd.

Timmerwerk

Heeft u naar een timmerman gezocht in Dokkum en bent u uitgekomen bij ons timmerbedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ons timmerbedrijf is in staat om vrijwel alle soorten timmerwerk efficiënt en snel uit te voeren. Wij werken met duurzame materialen, zodat u langdurig van ons timmerwerk kunt genieten.

Van alle markten thuis

Jouw timmerbedrijf in Dokkum moet in de huidige tijd voldoen aan veel wensen en eisen. De toenemende vraag naar vakmensen die meer kunnen dan alleen een kozijn in elkaar zetten of diverse onderhoudswerkzaamheden doen, neemt sterk toe. Een onderhoudsbedrijf moet meer kunnen dan alleen het onderhoud en een timmerbedrijf wordt geacht ook andere onderwerpen vakkundig af te kunnen ronden dan alleen het pure timmerwerk. Ook voor het uitvoeren van een badkamer renovatie, je keuken renoveren en het in orde maken van de vloerisolatie wordt de hulp ingeroepen van een timmerbedrijf. Het is dan wel zo handig als je als bedrijf zowel het onderhoudswerk als het timmerwerk en het werk als onderhoudsbedrijf in Dokkum en elders kunt doen.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Over timmerbedrijf Prins

Meer dan 20 jaar geleden begon Teye Prins als zelfstandig timmerman met zijn werk in de noordelijke provincies. Ook in Dokkum worden verschillende projecten uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een badkamer renovatie, klanten die de keuken renoveren en volledig of gedeeltelijk de hulp van Teye inroepen en het onderhoudswerk dat om de zoveel jaar om aandacht vraagt. Met meer dan 20 jaar ervaring is Teye Prins allang niet meer de man die het werk als timmerbedrijf doet, maar kun je ook een beroep op hem doen voor vloerisolatie, keuken renoveren of bijvoorbeeld het plaatsen van een insectenhor op maat. Bij jou in Dokkum en op andere plaatsen in Friesland, Drenthe en Groningen.

Timmerbedrijf Dokkum

De specialismen van timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Prins

In Dokkum en op andere plaatsen zijn we veelgevraagd om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

 • Vloerisolatie;
 • Insectenhor op maat maken en plaatsen in Dokkum;
 • Houtrotsanering;
 • Combinatie onderhoudswerk en timmerwerk;
 • Het plaatsen van een volledig nieuwe keuken.

Het laatste onderwerp is vooral handig om te weten als je net een nieuwe keuken hebt gekocht, maar nog geen afspraken hebt gemaakt over de montage. Wil je zelf aan de slag met je nieuwe keuken? Onderschat dit niet. Het is echt werk voor specialisten.

Kijk en vergelijk en kies dan voor timmer- en onderhoudsbedrijf Prins

Ben je op zoek naar een onderhoudsbedrijf of timmerbedrijf in Dokkum? Kies voor timmer- en onderhoudsbedrijf Prins. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw project in Dokkum? Bel ons dan op telefoonnummer 06-38241993. Wij bespreken graag jouw wensen voor een badkamer renovatie, kunnen je keuken renoveren, doen het onderhoudswerk en voeren als specialist de vloerisolatie uit. Wacht niet langer en schakel ons in als jouw onderhoudsbedrijf en timmerbedrijf in Dokkum.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.