Badkamerrenovatie

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Hoe pak je de verouderde en/of kapotte onderdelen aan?

Een badkamerrenovatie is een onderwerp dat vaak aan de orde komt bij een verhuizing naar de nieuwe woning. Daarnaast hebben veel mensen er behoefte aan om de verouderde en/of kapotte delen van de badkamer maar een grondig op de schop te nemen. Tegels en sanitair zijn immers gevoelige onderdelen in een badkamer en daarnaast speelt trendgevoeligheid een flinke rol bij de keuze om een badkamerrenovatie te nemen. De ruimte waar vrijwel iedereen dagelijks wel een keer komt vraagt uiteraard de aandacht die het verdient. Kies daarom voor een professional om deze grote klus uit te voeren. Zo weet je tenminste vooraf, dat je niet wordt opgescheept met scheve tegels, lekkende kranen of scheuren op plaatsen waar je die echt niet wilt zien.

Een badkamerrenovatie met volledige service en garantie

We kunnen je natuurlijk nog heel veel vertellen over hoe goed wij bij timmer- en onderhoudsbedrijf Prins werken aan je nieuwe badkamer, maar het is misschien beter om onze beoordelingen te lezen en dan een afspraak met ons te maken om je plannen en idee├źn over de badkamerrenovatie eens samen te bespreken.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Wat kun je doen om een bedrijf in badkamerrenovatie te selecteren?

We geven je graag een aantal tips om ervoor te zorgen dat je bij je keuze voor een bedrijf in badkamerrenovatie de juiste keuze weet te maken:

 • Kies voor een bedrijf waarvan je vindt dat het je vertrouwen waard is;
 • Vergelijk de beoordelingen en bekijk eventueel voorbeelden in de buurt;
 • Vraag offertes aan en beoordeel deze;
 • Bekijk niet alleen de prijs, maar overzie het totale aanbod;
 • Werkt het bedrijf met respect voor jou en jouw persoonlijke leefomgeving?

Het laatste punt kan, met name bij een badkamerrenovatie van belang zijn, omdat het hierbij om een ruimte gaat die je normaal gesproken dagelijks gebruikt. Het is dan wel zo prettig om te weten of de medewerkers van het bedrijf respectvol met je omgaan. Je loopt anders het risico dat je een bedrijf kiest dat prima werk levert en goede materialen gebruikt, terwijl je ondertussen met een verpeste sfeer zit opgescheept.

De renovatie van jouw badkamer is bij Prins in goede handen

Kies voor jouw badkamerrenovatie ook voor timmer- en onderhoudsbedrijf Prins. Bel voor meer informatie over ons aanbod in werkzaamheden met nummer 06-38241993. Volledige service en garantie is op al onze diensten producten worden gegarandeerd. Geniet jij binnenkort ook van een fraaie vernieuwde badkamer na onze badkamerrenovatie?

badkamerrenovatie

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.