Timmerbedrijf Assen

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Verbouw en renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw badkamer renoveren in Assen en omgeving? Kies dan voor ons onderhoudsbedrijf. Ook voor een keuken renoveren of volledig huis verbouwen, kunt u rekenen op ons vakmanschap. Wij leveren bovendien insecten horren op maat en installeren uw vloerisolatie, zoals de hoogwaardige isover isolatie.

Onderhoud

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins is al jaren actief als onderhoudsbedrijf en is in staat om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand op een professionele manier uit te voeren. Ons onderhoudsbedrijf heeft de afgelopen jaren al voor veel bedrijven en particulieren het onderhoud op een succesvolle manier verzorgd.

Timmerwerk

Heeft u naar een timmerman gezocht in Assen en bent u uitgekomen bij ons timmerbedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ons timmerbedrijf is in staat om vrijwel alle soorten timmerwerk efficiënt en snel uit te voeren. Wij werken met duurzame materialen, zodat u langdurig van ons timmerwerk kunt genieten.

Geen tijd of niet handig genoeg? Wij komen eraan!

Jouw timmerbedrijf in Assen, timmer- en onderhoudsbedrijf Prins, zorgt op steeds meer plaatsen, zoals in Assen, voor vakkundig uitgevoerd timmerwerk en andere klussen, zoals keuken renoveren en vloerisolatie. We zien een stevige toename van het aantal klussen. Ook in Assen zijn er steeds minder mensen die over genoeg tijd beschikken en handig genoeg zijn om zelf de keuken te renoveren of het onderhoud goed te doen. De logische keuze is dan om je keuken te laten renoveren of bijvoorbeeld de badkamer renovatie uit te laten voeren door de vakman. Als allround timmerbedrijf, met datgene in huis om je klus te klaren in Assen, zorg ik, Teye Prins, voor een prima eindresultaat waar je nog jarenlang plezier van zal hebben.

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

De achtergrond van timmerbedrijf Prins

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins heeft meer dan 20 jaar ervaring als timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf. Hiervoor zijn diverse certificeringen behaald en Teye Prins doet voortdurend een stap vooruit om de vakkennis op peil te houden. Je mag daarom rekenen op actueel vakmanschap en de ervaring die nodig is om iedere klus, zoals vloerisolatie of de keuken renoveren tot een vakkundige afronding te laten komen. In Assen kom ik graag bij u langs om te zorgen voor de badkamer renovatie, het onderhoud en natuurlijk om een klus als timmerbedrijf uit te voeren. Wil je meer weten over mijn aanpak en eerdere resultaten? Bekijk dan eens de foto’s op de website en lees de reviews op klussensites.

Timmerbedrijf Assen

Voorbeelden van het werk als timmerbedrijf in Assen

Ik werk niet uitsluitend in Assen, maar kom in alle noordelijke provincies om klussen te doen voor mensen die mij het vertrouwen hebben gegeven om in hun woning of bedrijf aan de slag te gaan. Tevreden klanten schreven bijvoorbeeld beoordelingen over het volgende werk dat ik voor ze doe:

 • Insecten hor plaatsen;
 • Vloerisolatie;
 • Badkamer renovatie;
 • Keuken renoveren;
 • Onderhoudswerkzaamheden.

Staat jouw klus er net niet bij? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met mij op. De kans is namelijk groot dat ik jouw soort klus al eens eerder heb gedaan. Ik zorg voor een uitstekend stuk vakmanschap en een eindresultaat waar iedereen trots op mag zijn.

Neem contact op met timmerbedrijf Prins

Voor de service van een betrouwbaar timmerbedrijf in Assen ga je naar timmer- en onderhoudsbedrijf Prins. Bel voor meer informatie: 06-38241993. Wacht nu niet langer met keuken renoveren, badkamer renovatie, vloerisolatie of een andere klus voor het timmerbedrijf en schakel mij in als timmerbedrijf in Assen.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.