Timmerbedrijf Appingedam

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Zowel kleine- als grote klussen
 • Duurzame oplossingen
 • Minimaal 1 jaar garantie op werkzaamheden
 • Gecertificeerd
Vlok erkend timmerbedrijf Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Verbouw en renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw badkamer renoveren in Appingedam en omgeving? Kies dan voor ons onderhoudsbedrijf. Ook voor een keuken renoveren of volledig huis verbouwen, kunt u rekenen op ons vakmanschap. Wij leveren bovendien insecten horren op maat en installeren uw vloerisolatie, zoals de hoogwaardige isover isolatie.

Onderhoud

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins is al jaren actief als onderhoudsbedrijf en is in staat om het onderhoud van uw woning of bedrijfspand op een professionele manier uit te voeren. Ons onderhoudsbedrijf heeft de afgelopen jaren al voor veel bedrijven en particulieren het onderhoud op een succesvolle manier verzorgd.

Timmerwerk

Heeft u naar een timmerman gezocht in Appingedam en bent u uitgekomen bij ons timmerbedrijf? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ons timmerbedrijf is in staat om vrijwel alle soorten timmerwerk efficiënt en snel uit te voeren. Wij werken met duurzame materialen, zodat u langdurig van ons timmerwerk kunt genieten.

Maak werk van het onderhoud of de klus die blijft liggen

Timmerbedrijf Appingedam is een zoekterm op internet die steeds vaker voorkomt. Dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat er steeds meer mensen zijn die het aan tijd ontbreekt om een klus, zoals de keuken renoveren, de badkamer renovatie of de vloerisolatie, zelf te doen. Uit onderzoek van een nieuwszender is ook nog eens gebleken, dat het aantal mensen dat zelf handig genoeg is om bijvoorbeeld het herstelwerk zelf te doen of een onderhoudsklus uit te voeren, afneemt. Dat is in Appingedam niet anders dan in de rest van Nederland, omdat het gaat om landelijke trends. Wil je ons timmerbedrijf inschakelen om een opdracht uit te voeren? Neem dan vrijblijvend contact op met timmer- en onderhoudsbedrijf Prins. Wij gaan graag bij jou aan het werk in Appingedam en zijn een ervaren bedrijf bij jou uit de regio Appingedam.

Jouw timmerbedrijf in Appingedam is Teye Prins

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins beschikt over ruime ervaring in het vak en kan tal van klussen als onderhoudsbedrijf en timmerbedrijf voor haar rekening nemen. Timmerman Teye Prins komt uit de regio en is al meer dan 20 jaar zelfstandig timmerman. Talloze klussen zijn in de loop van de jaren succesvol afgerond en de beoordeling van klanten op internetsites spreken daarover boekdelen. Heb je ook een project in het vooruitzicht, bijvoorbeeld de keuken renoveren, de badkamer renovatie of de vloerisolatie? Deel dan je eisen en wensen met ons, zodat we je een passend advies kunnen geven en (als dit gewenst is) ook een prijsopgave kunnen doen.

Timmerbedrijf Appingedam

Teye Timmer- en Onderhoudsbedrijf Prins

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor zowel kleine- als grote klussen

Wij maken het verschil als timmerbedrijf

Wij doen het reguliere werk als timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf. Op een aantal onderwerpen beschikken we over de specialistische kennis om juist die klussen tot een goed einde te kunnen brengen:

 • Vloerisolatie;
 • Jouw insectenhor op maat maken en plaatsen;
 • Houtrotsanering;
 • Het volledig plaatsen van je nieuwe keuken.

Maak ook in Appingedam gebruik van timmerbedrijf Prins

Timmer- en onderhoudsbedrijf Prins zorgt voor uitstekend vakwerk als onderhoudsbedrijf en timmerbedrijf in Appingedam. Bel voor informatie: 06-38241993. Wij leggen u graag meer uit over onze werkwijze. Heeft u de badkamer renovatie aanstaande? Het herstelwerk nog niet in orde of wilt u de keuken renoveren in Appingedam of elders? Dit zijn slechts voorbeelden van opdrachten die we regelmatig uitvoeren als timmerbedrijf in Appingedam.

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.